Bezoekerscentrum Maasduinen van Limburgs Landschap is een zeer unieke locatie: óp de sluis tussen het Reindersmeer en de Maas in het Noord-Limburgse Well. Elk bezoek aan dit nationaal park is een belevenis. En daar mocht DimCoppen Design aan bijdragen.

Branche
Overheid
Middelen
Expo
Interieur
Signing
WAND

Historische sluis krijgt nieuwe bestemming

Bezoekerscentrum Maasduinen is gebouwd op een sluizencomplex dat vroeger dienst deed als doorvoersluis voor zand- en grindwinningschepen. 

Midden in de sluisbak ligt nu een prachtig milieuvriendelijk gebouw. Daarin zijn horeca en informatievoorziening op een originele manier met elkaar gecombineerd. Op de tafelbladen van het restaurant vindt u bijvoorbeeld leuke weetjes over de natuur buiten. 

Er zijn verrassende vondsten en kleurrijke foto’s die u laten ontdekken wat er buiten te beleven is.

SCREENS

Via een touchscreen kunt u zelf een wandel- of fietsroute selecteren en printen om meteen het uitgestrekte nationaal park in te gaan.

BEEK