De meest besproken rolstoelwielen van 2016

Branche
Maakindustrie
Middelen
Website
Magnesium Wheels

Magnesium Wheels

Enkele jaren geleden begon onze klant Mifa, specialist in aluminium extrusieprofielen, met het extruderen van magnesium. Een productinnovatie die met veel passie werd doorontwikkeld en uiteindelijk heeft geleid tot Magnesium Technology by Mifa. Met deze doorbraak in de wereld van extrusie werd in 2013 de Materialica Design + Technology Gold Award gewonnen.

Magnesium Technology ontwikkelt een grote diversiteit aan magnesium onderdelen in eigen huis. Het eerste tastbare product dat in de markt werd gezet zijn Magnesium Wheels: rolstoelwielen die volledig uit magnesium zijn vervaardigd. Na een rustige start in 2015, waarbij wij tekenden voor het design en de bouw van de website, staat Magnesium Wheels nu volop in de belangstelling. Mifa heeft een dealernetwerk opgebouwd om de gestage productverkoop te kunnen verwerken. En er liggen serieuze sales doelstellingen voor de komende jaren.

Magnesium wheels

Online vindbaarheid verbeteren

Sinds het voorjaar van 2016 zetten wij zwaar in op het verbeteren van de vindbaarheid van de Magnesium Wheels-site. De eerste resultaten van onze SEO-inspanningen zijn veelbelovend. Zeker in de vergelijking met directe concurrenten laat Magnesium Wheels online van zich horen. Naast zoekmachine optimalisatie rollen we op korte termijn een Adwords-campagne uit, om ook in de betaalde resultaten van Google goed naar voren te komen.

Magnesium Wheels in Rio

Natuurlijk zitten ze bij Mifa zelf ook niet stil. Zowel online als in real life wordt dit unieke product sterk gepromoot o.a. op beurzen en via Facebook. Magnesium Wheels is hot en momenteel hét gespreksonderwerp onder professionele rolstoelsporters. Dat de kwaliteit van Magnesium Wheels spraakmakend is, blijkt ook uit het groot aantal 'wheels' dat vanaf 7 september over de sportvelden zal rijden op de Paralympics in Rio.

Dit deden wij tot nu toe voor Magnesium Wheels:

  • strategisch meedenken en sparren over de ontwikkeling van het merk;
  • ontwikkeling van logo en huisstijl;
  • ontwikkeling en productie van promotiemateriaal;
  • begeleiding beursdeelnames en ontwikkeling productdisplays;
  • ontwikkeling website;
  • zoekmachine optimalisatie (SEO);
  • ondersteuning bij productdesign.