Experience precision, experience mifa

Branche
Maakindustrie
Middelen
Online marketing
SEA
SEO
Website
Mifa website

Mifa

De precisie extrusie technologie van Mifa is ongeëvenaard en maakt het onmogelijke mogelijk voor constructeurs. Dat klinkt fantastisch, maar constructeurs en designers in Europa zijn niet op de hoogte van deze hoogwaardige mogelijkheden bij Mifa.

Inzicht

De kracht van Mifa zit in zoveel onderscheidende kwaliteiten, de technologie is onverslaanbaar en zo hoogwaardig dat geen concurrent eraan kan tippen. Laat dit zien en deel kennis en technologie met constructeurs!

Mifa resultaten

Oplossing

We hebben een duidelijke hoogwaardige focus aangebracht in de communicatie van Mifa. Onder het thema 'Experience Precision' hebben we bestaande klanten en nieuwe klanten kennis laten maken met de precisie extrusie technologie van Mifa. Daarnaast een duidelijke focus op online marketing.

Online Marketing

Door een duidelijke positie te kiezen zien we een stijging van +400% groei in klanten over de afgelopen jaren. De aanvragen die online worden gedaan zijn ook enorm gestegen: van 0 in 2012 naar meer dan 550 kwalitatief goede aanvragen in 2017. Het resultaat heeft voor Mifa zoveel impact dat zij hun productie apparaat hebben moeten optimaliseren om de vraag (op tijd) aan te kunnen.

Naast de aanvragen zijn er nog eens meer dan 2.000 contactmomenten via de website geregistreerd (mailings, downloads, chats, etc.).