DimCoppen Online

U gaat online scoren

DimCoppen Online maakt uw bedrijf op alle online fronten sterker. We maken een online marketingplan waarin content marketing en social media een belangrijke plaats innemen. Uw website en apps schrijven en ontwerpen we op uw specifieke situatie. Tailor made. Daardoor zijn ze optimaal voorbereid voor SEO en SEA. Gevolg: u wordt gevonden door relevante prospects. Creating Better Business is daarom ons credo.

Online zijn we sterk.

Onze kracht ligt in kennis van interactie, code en design.
Maar het begint bij het kennen van je gebruikers.

En hier houdt het niet op.

Juist omdat we intens samenwerken met de andere specialisten in onze groep zorgen we voor het optimale en onderscheidende resultaat.

Wat doet u wanneer uw informatie over een product of dienst nodig heeft? Start u Google op? Grote kans, want dit is de werkwijze van het overgrote deel van klanten. Relevante informatie moet beschikbaar zijn op het moment dat de vraag er is. Zodat de klant zich kan oriënteren, informeren en beslissen wanneer hij of zij er klaar voor is. Dat betekent dat u voor de verschillende stappen in dit koopproces informatie beschikbaar moet hebben.

Marketing Automation software ondersteunt hierin. U krijgt hiermee de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste doelgroep. Gerichte en gepersonaliseerde content zorgt voor een betere ervaring voor de (potentiële) klant. Dit levert betere leads op voor de salesafdeling.

Wie steeds achter de laatste nieuwigheden in online marketing aanholt, komt nauwelijks nog aan zijn core business toe. DimCoppen Online kijkt liever naar wat zinvol is voor uw organisatie en waarmee u maximaal effect sorteert. Om investeringen in online marketing te laten renderen, is een online strategie onmisbaar. 

Klanten boeien met hoogwaardige content. 

Niemand houdt van verkooppraatjes. Wel van inhoud die informatief, authentiek en inspirerend is. Met slimme content marketing zorgt u dat u gevonden wordt door de juiste doelgroepen en weet u bezoekers te boeien en te binden. Door op uw website en social media-kanalen waardevolle en relevante informatie te delen. Dat leidt tot een hoger organisch bereik, meer betrokkenheid en meer interactie. Bovendien weet u zo website-bezoekers langer vast te houden en meer conversie te realiseren.

'Viral gaan' op social media met uw promotievideo, dat is natuurlijk waar elke social media-marketeer van droomt. Maar social media marketing is geen kwestie van een snelle klapper maken. Het is een continu proces waarmee u merkbewustzijn en positieve merkassociaties creëert, service verleent en die een schat aan informatie kan opleveren over uw doelgroepen. 'Being social' is geen trucje, het is stap voor stap bouwen aan een fanbase.

Een banner plaatsen en hopen op het beste? Die tijd is gelukkig voorbij. Online marketing-technologie biedt steeds geavanceerdere mogelijkheden om uw doelgroepen uiterst doelgericht te benaderen en de respons op uw campagne nauwkeurig te monitoren.


Vroeger, zeg maar grofweg vóór 2012, was er nog een groot verschil tussen de inhoud die mensen van vlees en bloed online wilden lezen en de inhoud die voor zoekmachines nodig was voor een goede ranking in de zoekresultaten. Sindsdien kwam Google met een aantal updates van haar algoritme (Panda, Penguin, Hummingbird) die daar een einde aan hebben gemaakt.

Websites die de online bezoeker content bieden die echt van toegevoegde waarde is, doen het beter bij de zoekgigant. En terecht. Relevante content is meer dan ooit de sleutel tot succes in zoekmachines zoals Google en Bing. 
Maak gebruik van onze zoekmachine marketing expertise en wij zorgen dat uw doelgroep u weet te vinden.

Ondersteunt uw website uw merkpositionering?

Iedereen kan een website maken. Er zijn leuke tools waarmee binnen een paar minuten een website online is. Niks mis mee. Maar er zijn natuurlijk websites en websites. In die andere categorie zijn wij al jaren actief.

We ontwerpen en ontwikkelen websites die vriendelijk zijn voor gebruikers én zoekmachines (SEO). En natuurlijk op alle devices zorgen voor de beste gebruikerservaring (standaard dus responsive). Ook niet onbelangrijk: maken we voor u een website, dan spreekt daaruit uw onderscheidend vermogen, zowel in design als in content. Een website moet passen bij uw positionering en dat vergt meer dan een leuk design. Voor minder doen we het niet.