Expertises

Bij ons vindt u specialisten op het gebied van marketing, communicatie, online marketing, organisatieontwikkeling en design die allemaal denken en doen vanuit de filosofie die wij Creating Better Business noemen. Kort door de bocht: wij zorgen ervoor dat u sterker staat in uw markt. Nogal een belofte, maar we weten wat we zeggen. En wat we kunnen. Afhankelijk van waar de verbeterpunten binnen uw organisatie zitten, zijn dit onze business improvers:

DimCoppen Marketing

Ontwikkelt unieke merken (merkpositionering) en vertaalt deze in concepten voor de hele bedrijfsvoering. Betrekt medewerkers in dit proces, definieert een integrale marktaanpak en begeleidt de uitvoering daarvan. Realiseert een onderscheidende marktpositie en totale merkbeleving.

Competenties: Marketing. Positionering. Verandermanagement. Innovatiemanagement. Interim management.

Naar DimCoppen Marketing!

DimCoppen Communications

Ontwikkelt strategie voor merkactivering en creatieve concepten op basis van de afgestemde merkpositionering. Begeleidt de uitvoering van communicatiecampagnes.

Activeert merken, creëert merkvoorkeur en verbetert verkoopresultaten.

Competenties: Communicatiestrategie. Concepting. Marketingcommunicatie. Interne communicatie. Corporate communicatie & PR. Arbeidsmarktcommunicatie. Crisiscommunicatie. Sales promotions. Direct marketing. Media.

Naar DimCoppen Communications!

DimCoppen Online

Ontwikkelt strategie voor online merkactivering op basis van de merkpositionering. Ontwerpt en realiseert online dienstverleningsconcepten. Begeleidt de uitvoering van online campagnes. Creëert op die manier merkvoorkeur en verbetert de online performance en verkoopresultaten.

Competenties: Online marketing. Web & app development. Content marketing. Zoekmachinemarketing. Online advertising. Videomarketing / animaties.

Naar DimCoppen Online!

DimCoppen Design

Ontwerpt en produceert grafische en online communicatiemiddelen, producten, verpakkingen en ruimtes. Uiteraard op basis van de afgestemde merkpositionering. Geeft merken, visies, producten, verpakkingen en ruimtes een onderscheidend gezicht.

Competenties: Corporate identity. Grafisch design. Webdesign. Verpakkingsdesign. Ruimtelijk design.

Naar DimCoppen Design!