Corporate design

Hoe ziet de persoonlijkheid van uw organisatie eruit?Uw visuele identiteit is het gezicht van uw merk. Dat komt tot uiting tijdens elke interactie. Grijp die kans op een onvergetelijke indruk. En zorg dat uw organisatie steeds een eenduidig beeld uitstraalt dat past bij uw positionering en uw merkwaarden. Met designconcepten die blijven hangen en aanzetten tot actie. 

Corporate design

Corporate design zorgt voor een herkenbare uitstraling

Corporate design is de visuele vertaling van uw corporate identiteit. In het logo, huisstijl, lettertypes en kleurgebruik. Dat geeft uw organisatie in al zijn verschijningsvormen een krachtige, geloofwaardige en herkenbare uitstraling. Die visuele identiteit gaat verder dan briefpapier, bedrijfsbrochure en visitekaartjes. Vrijwel elke ontmoeting van uw klant met uw organisatie heeft een visuele component. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan uw website, uw sociale media-kanalen of uw fysieke bedrijfsvestiging. Dat zijn uitgelezen kansen om uw bedrijfsidentiteit visueel kracht bij te zetten. 

Ook de belettering van uw bedrijfspand en wagenpark, productverpakkingen of de kleding van medewerkers, kunnen belangrijke identiteitsdragers zijn. Met een sterk corporate design zet u in elke bedrijfsuiting een overtuigend merkbeeld neer.

Visual identity op basis van uw positionering

DimCoppen Design grijpt uw visual identity niet uit de lucht. We baseren ons op uw positionering: de essentie van uw merkidentiteit. Datgene wat uw organisatie uniek maakt en waarvan uw klanten blij worden. Het is de basis voor alle verdere communicatie naar uw doelgroepen. Heeft u nog geen heldere positionering? DimCoppen helpt u graag om de uitgangspunten voor uw visuele identiteit te ontdekken. Dat doen we met de positioneringsmodule binnen onze methodiek BrandMaster.

Neem contact op