Detachering/ insourcing

Uw verkoopresultaten zullen de komende jaren steeds meer afhankelijk worden van professionele (online) marketing en communicatie. Vakmensen zijn echter steeds moeilijker te vinden. Een steuntje in de rug is dan vaak alles wat u nodig heeft. En dat geven wij u graag. Bijvoorbeeld in de vorm van detachering van een medewerker, of - en dat is een unieke service - in de vorm van een combi-detachering.

Detachering

Wilt u graag voor een korte of lange periode ondersteuning van één van onze specialisten? Dat kan. Of het nou gaat om een dag per maand, of om 20 uur per week. Bij u op kantoor of vanuit een andere locatie. Overdag of in de avonduren. Wij zijn flexibel. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Combi-detachering

Om alle noodzakelijke communicatietaken te kunnen uitvoeren, moeten doorgaans werkzaamheden op verschillende competentieniveaus tegelijkertijd uitgevoerd worden. We onderscheiden drie niveaus:

  1. Conceptueel/strategisch niveau
    Ontwikkeling van creatieve concepten en (online) marketing-, communicatie- en branding-strategieën.
  2. Uitvoerend niveau
    Vormgeving, webbouw, plaatsen van content op websites en social media, tekstschrijven, etc.
  3. Organisatorisch niveau
    Procesmatige begeleiding van projecten zoals planning van werkzaamheden, inkoop, overleg met interne en externe partijen, analyse van online data, voorbereiding van acties, etc.

Deze combinatie van competenties is niet in een persoon te vangen. Daarom bieden wij een combi-detachering aan. U koopt een pakket aan uren in en zet die om in ondersteuning op de drie beschreven niveaus op het moment dat het u uitkomt en voor zoveel als het u uitkomt.

Voordelen combi-detachering

Het belangrijkste voordeel van een combi-detachering is de flexibele invulling van alle benodigde competenties. Maar er is ook sprake van "instant creativity", d.w.z. ’s morgens briefen betekent vaak al dat ’s avonds een idee klaar ligt. Ook zal het werken vanuit uw kantoor vruchten afwerpen.

We werken dan immers niet als klant/leverancier samen, maar als echte partners. Tenslotte worden tijdverlies en dubbel werk voorkomen, omdat onze medewerkers ontbrekende informatie zelfstandig en direct bij de bron kunnen verzamelen. Uw eigen organisatie wordt zo ontlast; er is minder aandacht voor detail nodig.

We hebben inmiddels detacheringsopdrachten uitgevoerd voor SABIC, Chemelot, Sitech, Philips, Continium, Proteion en andere opdrachtgevers.

Neem contact op