Media planning & buying

Kom binnen bij uw doelgroep, met maximale media-impact

Het medialandschap is complex, versnipperd en bovendien voortdurend in beweging. DimCoppen Communications weet de weg. We bereiken uw doelgroep én uw communicatiedoelen met slimme inzet van offline en online media.

We maken de goede mix

Uw wilt aandacht genereren voor uw product of dienst via de media? Via advertenties of free publicity? De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Offline via bijvoorbeeld landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen, radio en televisie. En online via zoekmachine-advertenties, displaynetwerken en social media. Maar ook buitenshuis liggen volop kansen. In bushaltes en op stations, op schoolborden en zelfs brandstofslangen bij het tankstation. Maar welke kanalen bieden de beste kans om uw doelgroep te bereiken, en te overtuigen? DimCoppen Communications ontwikkelt de optimale mediamix en -planning voor uw mediacampagne.

Mediastrategie op basis van kennis en ervaring

De mediaplanners van DimCoppen bepalen uw mediastrategie niet met de natte vinger. Dankzij jarenlange ervaring beschikken we over een veel doeltreffender leidraad. Namelijk onze specialistische kennis van het medialandschap, en van het mediagebruik van uw doelgroep. Geholpen door een actuele mediadatabase uiteraard, en niet te vergeten: onze goede contacten met redacties. Zo kunnen we doeltreffend vaststellen welke mediatypen wanneer worden ingezet en welke mediadruk nodig is om uw doelstellingen te bereiken. Bovendien kunnen we advertentieruimte vaak voordelig inkopen. Dat verzekert een zo efficiënt mogelijke inzet van uw mediabudget.

Media-impact

Wat komt eerst: de creatieve concepten of de keuze van mediamiddelen? Het is als met de kip en het ei. Het een komt voort uit het ander. Voor optimaal resultaat ontwikkelen we elke uiting namelijk op maat voor specifieke mediatypen. Als full service communicatiebureau kan DimCoppen Communications de mediastrategie en de creatieve concepten perfect op elkaar afstemmen. Waarbij onze mediastrategen intensief samenwerken met ontwerpers en copywriters voor maximale media-impact.