Online Marketing

Wie steeds achter de laatste nieuwigheden in online marketing aanholt, komt nauwelijks nog aan zijn core business toe. DimCoppen Online kijkt liever naar wat zinvol is voor uw organisatie en waarmee u maximaal effect sorteert. Om investeringen in online marketing te laten renderen, is een online strategie onmisbaar. 

Oneindige mogelijkheden

Nog nooit eerder stond organisaties zo'n groot arsenaal aan middelen ter beschikking om direct in contact te komen met hun doelgroepen. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat, uw eigen website, actiepagina's, gepersonaliseerde klantomgevingen, retargeting... En de nieuwigheden volgen elkaar in hoog tempo op. Wat vorig jaar nog hot was, is nu soms alweer passé. Overal aan mee doen, kost veel geld en energie. Zonder duidelijk plan, zijn uw online inspanningen waarschijnlijk voor een groot deel vergeefs. 

Ga te raden bij uw organisatiestrategie

Het opstellen van een online strategie begint met de vraag: Waarom? Wat wilt u eigenlijk bereiken? Wilt u verkopen of gaat het u om naamsbekendheid? Wilt u meer klanten, of meer omzet per klant? Wilt u feedback, service verlenen of effectiever werken? Voor het antwoord op die vragen gaat u allereerst te rade bij uw organisatiestrategie. Internetcommunicatie staat immers niet los van uw andere bedrijfsactiviteiten. Sterker nog: online bent u het effectiefst als uw digitale activiteiten innig zijn verbonden met uw offline bedrijfsprocessen.

Doelgericht online aan de slag

Uw communicatie en de effectiviteit daarvan zijn op internet exact meetbaar. Maar of er sprake is van online succes of falen, hangt af van wat u wil bereiken. En niet te vergeten: wíé u wil bereiken. Om uw online strategie doeltreffend uit te voeren, is het bovendien van belang om een hoop andere zaken van tevoren op een rij te zetten. Wat zijn kritische prestatie-indicatoren? Wat zijn uw prioriteiten? En welke effecten hebben uw online plannen op de rest van de organisatie? Daarvoor gebruiken we bij DimCoppen de marketing automation van SharpSpring.

Tijd voor actie, tijd voor marketing automation met SharpSpring

DimCoppen levert creatieve content die scoort. Uw commerciële doelen zetten we om in meetbare communicatiedoelen. Meer kliks naar uw pagina, meer conversie, meer herhalingsbezoeken bijvoorbeeld. Daarvoor maken we creatieve content. Verleidende teksten, impactvolle fotografie en film en pakkende calls to action.

 

Neem contact op