Ruimtelijk design

Uw merk en uw klant in één en dezelfde ruimte. Op een beurs, in een winkel of in uw bedrijfspand. Die kans laat u natuurlijk niet lopen om een onvergetelijke indruk te maken. Met ruimtelijk design creëren we een verleidelijke omgeving gericht op maximale merkbeleving. 

Ruimtelijk Design

Ruimtelijk design: geef uw merk gestalte 

Ruimtelijk design is volgens ons niet zomaar een extraatje in uw arsenaal aan communicatiemiddelen. Met ruimtelijk design geeft u uw merk letterlijk gestalte. En dat zorgt voor flink wat extra impact. Of het nu gaat om een display, een stand of een beurswand: het object of interieur gaat fysiek de interactie aan met uw klant. Vaak op de plek waar de aankoopbeslissing wordt genomen. Bovendien brengt het uw boodschap over in drie dimensies en prikkelt meerdere zintuigen tegelijk. Daarmee neemt de kans aanzienlijk toe op een blijvend plekje tussen de oren van uw klant.

Ruimtelijk design als integraal onderdeel van uw brandingstrategie

Inspiratie is nooit ver te zoeken in ons interdisciplinaire team van designers, merkstrategen en marketingspecialisten. Maar nog belangrijker: dankzij voortdurende wisselwerking tussen strategie en ontwerp, kunnen we ruimtelijk design inzetten als integraal onderdeel van uw brandingstrategie. Daarvoor gaan we eerst terug naar de merkessentie: uw positionering. Het ruimtelijk ontwerp moet immers het verhaal van uw andere uitingen ondersteunen en kracht bijzetten. Op basis daarvan gaan we aan de slag met creatieve concepten die een maximale bijdrage leveren aan de perceptie van uw merk.

De doelgroep actief betrekken bij uw merk

De designers van DimCoppen Design verstaan de kunst van het verleiden en maken optimaal gebruik van de mogelijkheden om uw doelgroep actief te betrekken bij uw merk. Want wij vinden dat ruimtelijk design niet alleen de aandacht moet trekken, maar daadwerkelijk moet activeren en uitnodigen om de interactie aan te gaan. Soms volstaan traditionele technieken en materialen. Maar als het iets toevoegt verrassen we u met spraakmakende innovaties. DimCoppen maakt ruimtelijk design voor bijvoorbeeld:

  • Kantoren
  • Beursstands
  • Musea en bezoekerscentra 
  • (Winkel)interieurs 
  • Displays 
  • Gevelbelettering
  • Outdoor reclame

Neem contact op