Sales promotions

Met een gedegen planning en monitoring van de resultaten zorgen we voor een optimaal effect van uw verkooppromotie. Uiteraard in nauwe coördinatie met uw overige communicatie-inspanningen.

Sales Promotions

Sales promotions: geef uw verkoop een boost

Met een omzetbevorderingsactie werkt u effectief aan merkbekendheid, klantloyaliteit en ziet u het afzetvolume zienderogen toenemen. Sales promotion-campagnes leiden vaak direct tot meetbare resultaten. Niet voor niets besteden veel bedrijven het grootste deel van hun marketingcommunicatiebudget aan sales promotions.

Optimaal resultaat van uw investeringen in sales promotions

De specialisten van DimCoppen Communications weten hoe u met uw investeringen in sales promotions optimaal resultaat behaalt. Op basis van heldere en realistische doelen kiezen we de meest effectieve middelen voor spraakmakende acties gericht op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Of dat nu consumenten zijn, retailers, groothandels of uw eigen sales team. 

Pakkende communicatie-uitingen

U weet zeker dat uw prijsvraag of uw weggeef- of kortingsactie onweerstaanbaar is? Dan is het zaak om die met pakkende communicatie-uitingen onder de aandacht van de juiste doelgroepen te brengen. Bijvoorbeeld met flyers, giveaways, point-of-sale displays, actiepagina's, advertenties, radio/tv-commercials of (beurs)stands. Met een gedegen planning en monitoring van de resultaten zorgen we voor een optimaal effect van uw verkooppromotie. Uiteraard in nauwe coördinatie met uw overige communicatie-inspanningen.

Neem contact op