Web en app development

Ondersteunt uw website uw merkpositionering?

Iedereen kan een website maken. Er zijn leuke tools waarmee binnen een paar minuten een website online is. Niks mis mee. Maar er zijn natuurlijk websites en websites. In die andere categorie zijn wij al jaren actief.

We ontwerpen en ontwikkelen websites die vriendelijk zijn voor gebruikers én zoekmachines (SEO). En natuurlijk op alle devices zorgen voor de beste gebruikerservaring (standaard dus responsive). Ook niet onbelangrijk: maken we voor u een website, dan spreekt daaruit uw onderscheidend vermogen, zowel in design als in content. Een website moet passen bij uw positionering en dat vergt meer dan een leuk design. Voor minder doen we het niet.

Content Management Systemen

We hebben de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd over Open Source Content Management Systemen. Onze web developers kunnen lezen en schrijven met dé systemen van dit moment: Craft, Drupal, Joomla en Wordpress.

Op basis van een intakegesprek, brengen we een advies uit over welk systeem in uw specifieke situatie het best gebruikt kan worden. Voor alle CMS'en die wij afleveren, geldt dat ze maximaal gebruiksvriendelijk zijn. Na een korte instructie kunt u zelfstandig uw website beheren en up-to-date houden.Verkoopt uw webshop?


Als een klant uw bedrijf of fysieke winkel bezoekt, kunt u hem of haar persoonlijk benaderen en overtuigen van uw producten en diensten. Diezelfde betrouwbare uitstraling en overtuigingskracht moet ook aanwezig zijn in uw online winkel. Wij helpen u om een webshop te ontwikkelen die zowel visueel als inhoudelijk helemaal 'van u' voelt. En technisch alle mogelijkheden heeft die voor uw online bezoekers nuttig zijn.  


Blijft uw website veilig online?
 Bij elke website die wij opleveren, zit automatisch een hosting & service-abonnement. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw website optimaal en veilig wordt gehost en altijd voldoet aan de laatste stand van de techniek. Met andere woorden: uw website loopt geen enkele update mis. Zo'n abonnement bevat ook een aantal 'helptickets' die u kunt verzilveren op het moment dat u onze hulp nodig hebt. 


En heeft u echt een mobile app nodig?


“We moeten een app hebben.” Na zo’n uitspraak kunt u van ons de vraag verwachten: hoezo? Veel organisaties zijn geneigd om vanuit zichzelf te denken. Maar wij denken liever vanuit de gebruiker: uw klanten. Welke mobiele functies vinden zij zinvol? Soms is het voldoende als uw website responsive is, oftewel aangepast aan de grootte van de browser op een mobiel apparaat. Dat doen wij overigens standaard met onze websites. Bij responsive design blijven de functionaliteiten van de website op elk apparaat in grote lijnen overeind. Maar het kan ook zijn dat u mobiel één duidelijke functie aan uw doelgroep wil aanbieden. Dan hebt u een echte app nodig. Dat werkt sneller en intuïtiever.

Neem contact op