Slimme kennisbron voor de blisterverpakkingsindustrie

Ecobliss, specialist op het gebied van blister- en zichtverpakkingen, zit in de lift. Klanten van over de hele wereld waarderen de innovatieve producten en integrale aanpak van het bedrijf uit Echt.

Ecobliss regisseert het complete verpakkingsproces van de ontwikkeling van een verpakking tot de productie van de verpakkingsonderdelen, het leveren van de juiste machines, het contracteren van loonverpakkers en het organiseren van het totale logistieke proces. Ecobliss doet veel: heel veel. En daar lag nu juist de uitdaging voor ons. Een duidelijke positionering was geen overbodige luxe.

 

Heb je als bedrijf een verpakking nodig, dan moet je met duizend en één zaken rekening houden. Ecobliss heeft de kennis en beheerst de processen die nodig zijn om tot de beste verpakking te komen. Ons positioneringsvoorstel: Ecobliss is het innovatieve basisplatform voor alle kennis en processen waarmee een klant in het verpakkingsproces te maken krijgt. Deze positionering hebben we vertaald in een corporate identity en een creatief concept: ‘The Smart Source’.

ecobliss_1_website.jpg

ecobliss_3_cup.jpg