Vegetarische vleesvariaties van Sofine

DimCoppen Design heeft veel expertise in huis op het gebied van verpakkingen! Dat bewijzen we met de diversiteit aan ontwerpen voor o.a. de vegetarische branche; Sofine Foods en ProLaTerre.

Plantaardige vleesvariaties worden steeds populairder. Maar nog veel belangrijker, ze kunnen ook echt lekker zijn. Het Nederlandse SoFine, voorheen onderdeel van Alpro, introduceerde een breed assortiment producten op basis van soja. Deze zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook gezond en een stuk vriendelijker voor het milieu. SoFine wil met deze boodschap niet alleen de veggie’s, flexi’s en foodies aanspreken, maar ook de overtuigde vleeseters.

DimCoppen Design werd gevraagd om een verpakkingslijn te ontwerpen die aansluit bij de SoFine filosofie.

sofineverpakking3.png

SoFine-2-Boerenkool-Burgers-packshot.jpg

SoFine_packshot_traiteur_Mex._Chili_NL-FR.jpg

Tofulicious-Olijf.jpg

Ideale producten voor een ideale wereld.

Dat is het ideaal bij ProLaTerre, en ze zitten dan ook niet stil. In de Prolaterre keuken worden bestaande producten geperfectioneerd en word geëxperimenteerd met verrassende nieuwe smaken, technieken en varianten. Soms is het een subtiele verfijning, soms is het een compleet nieuwe beleving. Lekkerder voor vanavond, beter voor morgen.

Prolaterre wordt gedistribueerd via de speciaalwinkels. DimCoppen Design ontwikkelde in lijn met de filosofie achter de producten een complete range van verpakkingen.

Prolaterre-Harissa-balletjes.jpg