Hebben wij jou absoluut nodig in ons team?

Laat het ons weten en solliciteer direct door te mailen met Martijn in ’t Panhuis: martijn@dimcoppen.nl

Manager online marketing

Jij

Jij bent de online marketing-deskundige die mensen aanstuurt en processen en systemen zodanig weet in te richten dat ze optimaal functioneren. Je adviseert onze opdrachtgevers hoe ze het beste online leads kunnen genereren en ondersteunt waar nodig met de hands-on uitvoering van online campagnes. Telkens weer verras je hen met nieuwe inzichten die scoren. Zo draag je bij aan succesvolle ontwikkeling en activatie van de merken van onze opdrachtgevers.

Je wordt bovendien lid van het MT dat de dagelijkse leiding van het bureau op zich neemt. Als zodanig bepaal je samen met de andere MT-leden hoe het bureau aangestuurd wordt. Bottom line; je bent de strategische en meewerkende voorman (of vrouw) die verantwoordelijk is voor de uitbouw van onze online marketing-activiteiten en het managen van het bureau.

Snel schakelen en aandacht voor de wensen van onze opdrachtgevers zijn voor jou geen probleem. Data-analyse is “your middle name en je kent de trends en ontwikkelingen in het vakgebied op je duimpje. Bovendien heb je de drive en power om het bedrijf te laten floreren. Natuurlijk werk je niet alleen. Je kunt altijd terugvallen op ons team met specialisten op het gebied van strategie, concepting, content, design, online marketing en webbouw.

En dit is je achtergrond:

 • Minimaal HBO-opleiding bij voorkeur Marketing & Communicatie-gerelateerd;
 • Ca. 5 jaar ervaring een soortgelijke functie;
 • Kennis van SEO, SEA, social media campagnes e.d.;
 • Ervaring met analyse software (zoasl Google Analytics) en marketing automation software (zoals MailChimp, SharpSpring, HubSpot e.d);
 • Ervaring opgedaan in de bureauwereld is een pré;
 • En vooral heb je overtuigingskracht en ben je ondernemend ingesteld.

Wij

Bij DimCoppen 360º Branding in Roermond en Eindhoven vinden we dat alles wat een bedrijf doet, het merk moet versterken. Met onze unieke BrandMaster-methodiek ontwikkelen we daarom een onderscheidende merkpositionering en brengen die tot uiting in alle touchpoints tussen merk en doelgroep. 360º Branding dus.

Echt op stoom komen we als we onze expertises en verbeeldingskracht bundelen om merken systematisch te versterken. Het resultaat voor onze opdrachtgevers? Meer verkopen, een stevigere marktpositie en een hogere bedrijfswaarde. Ons motto: Creating Better Business.

De drive om het beste uit jezelf te halen en voor een ander te betekenen staan bij ons hoog aangeschreven.

En dit is wat wij bieden:

 • De mogelijkheid om te werken voor aansprekende merken in verschillende branches; van de zorg tot de maakindustrie en van food tot chemie;
 • Een flexibele baan voor 32-40 uur in de week;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden passende bij de zwaarte van de functie en je eigen kennis en ervaring;
 • De mogelijkheid om vanuit Roermond en Eindhoven en deels vanuit huis te werken;
 • Een warm welkom van professionele collega's die af en toe uit de band springen en je alle support geven bij het vinden van je weg in onze organisatie.

Hoe hebben we het ooit zonder jou kunnen doen?

Hebben wij jou absoluut nodig in ons team? Laat het ons weten en solliciteer direct door te mailen met Martijn in ’t Panhuis: martijn@dimcoppen.nl