Heb je vragen omtrent de samenwerking? Wij beantwoorden graag alle vragen. Neem contact op via 088 007 2800

Media Outlaws wordt DimCoppen

De marktpositie van onze opdrachtgevers versterken, dat is de kernactiviteit van Media Outlaws en DimCoppen. En vanaf nu versterken we onze eigen marktpositie nog beter. Na een ruime samenwerkingsperiode gaan we verder onder één merknaam: DimCoppen. Dat verschaft duidelijkheid en vergemakkelijkt de samenwerking.

DimCoppen is overtuigd dat je merk bouwen én je merk activeren van doorslaggevend belang zijn voor een succesvolle organisatie. Dagelijks werken onze merkversterkers aan 360° Branding waarvoor we gebruik maken van onze unieke BrandMaster-methodiek, die we in samenwerking met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld hebben. Met onze ongebonden creativiteit en tomeloze inlevingsvermogen, onderbouwd met duidelijke data, maken we samen met onze opdrachtgevers het verschil.

Zo maken we merken uniek, onderscheidend en consistent. Met als resultaat een sterkere marktpositie. We bouwen methodisch, meetbaar en merkbaar aan merken. Creating better business. Vanaf nu bieden we dit aan vanuit twee locaties: Eindhoven en Venlo.

Wil je meer weten over de samenwerking of direct aan de slag met het versterken van je merk? Je bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie met een goed gesprek.

Prachtig die samenwerking.

Maar wat betekent dit voor mij?

Of vul onderstaand formulier in