Onze groep

DimCoppen heeft specialisten in huis voor marketing-, communicatie-, design- en online marketing-vragen. Stuk voor stuk uitblinkers in hun vak. Ons team komt pas echt op stoom als we onze expertises bundelen om systematisch uw marktpositie te versterken. We doen dat met een combinatie van grondige kennis, zinderende creativiteit en onze beproefde brandingmethodiek BrandMaster. Resultaat: Creative business improving.

Verder kijken dan communicatiemiddelen

Natuurlijk wilt u een eigentijdse website en een mooie brochure. Maar waar gaat het nu echt om? Volgens ons draait het om merkbekendheid, een ijzersterk imago en het vergroten van uw verkoop. Met als uiteindelijk doel het verbeteren van de winstgevendheid, de continuïteit en de marktwaarde van uw bedrijf. Daarom kijken we verder dan communicatie. Uw merk staat immers op veel meer manieren met uw klanten in verbinding. Via uw medewerkers, via de productverpakking en uw bedrijfspand bijvoorbeeld. De experts van DimCoppen zorgen dat elk contactmoment optimaal bijdraagt aan het versterken van uw marktpositie. We noemen dat Total Branding en we realiseren dat via onze BrandMaster-methodiek. Al onze creatieven, merkontwikkelaars en marketingstrategen werken daarbij nauw samen met u.

Ontdek uw merkwaarden,
inspireer uw collega's en
overtuig uw klanten

Krachtige en herkenbare merken ontstaan als alle aspecten van de bedrijfsvoering een samenhangend verhaal vertellen. Want een merk is meer dan een logo. Het is de persoonlijkheid van uw organisatie. Branding begint dan ook bij de merkessentie. Geen verzonnen droombeeld, maar datgene waarin uw organisatie zich onderscheidt van de anderen. Misschien heeft u daar al duidelijke ideeën over. En anders helpen we het u graag ontdekken. Inspirerend voor uw team, verleidelijk voor uw klanten, en jaloersmakend voor uw concurrenten!

Onze klanten

We zijn kind aan huis bij het MKB, MKB+ en zelfstandig opererende units van multinationals. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We zijn actief in uiteenlopende branches en sectoren, zoals de chemische industrie, bouw en vastgoedontwikkeling, maakindustrie, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit. Onze cases geven een goede, eerste indruk.