Over Ons

DimCoppen Marketing, DimCoppen Communications, DimCoppen Design en DimCoppen Online vormen een groep van creatieve business-verbeteraars. Elk met een eigen, uniek specialisme. Gezamenlijk staan we voor full service-oplossingen in 'business improvement’. Vier proposities, een visie, een groep dus. Om die belofte waar te maken hebben we een breed spectrum van disciplines in huis. Van marketingstrategie, conceptontwikkeling en organisatieadvies tot design en webdevelopment.

Daarbij gaan we te werk volgens onze unieke methode voor het ontwikkelen van een integrale marktaanpak: BrandMaster. In samenwerking met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld en al 15 jaar een succesformule.

Creatieve business-verbeteraars

Onze dienstverlening hebben we ondergebracht in vier expertisegebieden: communicatie, marketing, design en online. Geen aparte eilanden, maar teams die waar nodig intensief samenwerken en elkaar versterken. Zo kunnen we elk communicatie- en marketingvraagstuk integraal aanpakken, van strategie tot en met de uitvoering. Met als hoofddoel het verbeteren van uw marktpositie onder het motto Creating Better Business.

Onze klanten

We zijn kind aan huis bij het MKB, MKB+ en zelfstandig opererende units van multinationals. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We zijn actief in uiteenlopende branches en sectoren, zoals de chemische industrie, bouw en vastgoedontwikkeling, maakindustrie, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit. Onze cases geven een goede, eerste indruk.

Neem contact op

De specialisten van DimCoppen

logo_dcm.svg

Ontwikkelt unieke merken (merkpositionering) en vertaalt deze in concepten voor de hele bedrijfsvoering. Betrekt medewerkers hierin, definieert een integrale marktaanpak en begeleidt de uitvoering daarvan. Realiseert zo een onderscheidende marktpositie en totale merkbeleving.

Lees meer

logo_dco.svg

Ontwikkelt strategie voor online merkactivering op basis van de merkpositionering. Ontwerpt en realiseert online dienstverleningsconcepten. Begeleidt de uitvoering van online campagnes. Creëert op die manier merkvoorkeur en verbetert de online performance en verkoopresultaten.

Lees meer

logo_dcc.svg

Ontwikkelt strategie voor merkactivering en creatieve concepten op basis van de afgestemde merkpositionering. Begeleidt de uitvoering van communicatiecampagnes. Activeert merken, creëert merkvoorkeur en verbetert verkoopresultaten.

Lees meer

logo_dcd.svg

Ontwerpt en produceert grafische en online communicatiemiddelen, producten, verpakkingen en ruimtes. Uiteraard op basis van de afgestemde merkpositionering. Geeft merken, visies, producten, verpakkingen en ruimtes een onderscheidend gezicht.

Lees meer