Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Ben Tobben

Business Development Manager - 'The Eindhoven Eindbaas'

Ben is baas. Eindbaas om precies te zijn. Als senior communicatieadviseur heeft hij een enorme bak ervaring opgedaan bij (semi-)overheden, MKB’ers en multinationals. Dat enorme fundament aan kennis neemt hij mee in iedere opdracht en draagt hij graag over.

Als inspirerend leidinggevende is het voor hem van groot belang dat hij kennis deelt met zijn medewerkers. Het liefst zet hij anderen ook aan tot zelf uitzetten en onderzoeken. Geen wonder dus dat hij het nemen van initiatief enorm belangrijk vindt en op prijs stelt. Want door vrijheid te geven, krijg je veel meer creativiteit, inzet en vertrouwen terug, zo zegt Ben.

Door te investeren in contacten met andere ondernemers en het opdoen van nieuwe kennis, blijft de ambitieuze Ben altijd fit for the job. Dat sluit helemaal aan bij zijn fitte levensstijl. Ben weet namelijk niet alleen bijna alles over gezondheid en over hoe je fit en energiek bent door bewust te eten en te sporten, hij doorleeft dat uiteraard ook. Wij zeggen: fit for life!

Contact met Ben?
Ben Tobben