Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Céline van Oosterhout

Project manager

Een film kijken met Céline is niet leuk, vooral als je de film voor de tweede (of 18e) keer met haar kijkt. Haar stemgeluid loopt synchroon met het beeld, want ze onthoudt alles en let heel veel op details.

Ze mompelt alle ‘Bloody hells’ van Ron Wemel mee, en kan elke frons en sarcastische opmerking van Chandler dromen.

De Titanic (ja, die film met Leo en de ijsberg) heeft ze al – een bescheiden – 27 keer gezien en ze zou (als het zou moeten, eventueel) de ‘draw me like one of your French girls’ tekening tot in detail kunnen namaken.

En als ze iets niet meer weet bijvoorbeeld hoe de actrice heet die Rose speelt in de Titanic (Kate Winslet) of in welke aflevering Ross en Rachel (weer) samenkomen, dan zal en moet ze het antwoord meteen weten. Nieuwsgierigheid is een van Céline haar sterke karaktereigenschappen, en antwoorden vinden op belangrijke en minder belangrijke vragen een van haar hobby’s. Net als puzzelen* ook een belangrijke hobby voor haar is.

Daarom heeft Céline (heel cliché, maar absoluut waar) van haar hobby haar werk gemaakt. En nee, ze is geen professioneel puzzelaar, maar Project Manager bij DimCoppen. Met een scherp oog voor detail probeert ze ieder strategisch vraagstuk tot op de bodem uit te pluizen. Waar de merkenbouwers de authentieke verhalen uit organisaties naar boven halen, zorgt Céline dat de trein van denken en doen in gang wordt gezet. Ze is dus de kapitein (Jack, of Sparrow… in ieder geval niet van de Titanic) die aan het roer staat van inspiratie, met heel veel enthousiasme en passie voor het communicatie vak.

Eén voorwaarde heeft ze wel: kekke notitieboekjes (het liefst iedere maand een andere) waar ze haar talloze lijstjes in kan noteren. Zolang ze maar met lijstjes kan werken, is ze een gelukkig mens. Daarmee behoudt ze de structuur voor zichzelf én voor DimCoppen. Dus die notitieboekjes zijn uitzonderlijk belangrijk!

*Céline heeft onlangs in een wilde bui 42 puzzels gekocht.

Céline werkte onder andere mee aan projecten voor
Servatius
Contact met Céline?
Céline van Oosterhout