Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Chantal van Dijck

Marketing & Strategy manager

Chantal is een echte dierenvriend. Haar droom is dan ook om ooit een grote zorgboerderij te runnen met heel veel dieren. Om te beginnen heeft ze al twee katten. Op dit moment de liefdes van haar leven: moeder en dochter Lily en Kenia. Twee katten geadopteerd uit Tunesië, met hun eigen excentrieke karaktereigenschappen. Die eigenaardigheden is wat Chantal zo leuk vindt aan katten. Maar ook aan mensen. Hun eigen karakter.

Naast dierenvriend dus ook mensenmens. Een helpende mensenmens. Heb je een probleem? Dat is voor Chantal geen probleem. Door haar groot oplossend vermogen en ondernemersdrang die haar vanuit thuis met de paplepel is ingegoten zoekt ze voor elke situatie een oplossing. Zelfs als er geen probleem is, ziet Chantal oplossingen en kansen.

Inspireren. Groeien. Beleving creëren. Het zijn dingen waar Chantal haar hand niet voor omdraait. Als ze iets voor ogen heeft, dan wil ze dit bereiken. En met haar kracht om zich in elke situatie te kunnen inleven is ze van grote betekenis. Niet alleen voor de klant, maar ook voor het team.

Want teamwork makes the dream work. Of makes dream work the team work?

Chantal werkte onder andere mee aan projecten voor
Kalfire
Contact met Chantal?
Chantal van Dijck