Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Fabiënne Stoffels

Marketing & Strategy manager - 'The moving motivator'

Zeg je Fabiënne, dan zeg je een inspirerend optimisme en een krachtig inlevingsvermogen. Ze roeit met de riemen die ze heeft en als er geen riemen zijn dan zwemt ze wel. Fabiënne zorgt er wel voor dat zijzelf en de klant in beweging blijven. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of online marketing.

Het mooie aan de job? Dat vindt Fabiënne naast het team het contact met klanten. Een fijne eigenschap voor een klantadviseur. Daarnaast is ze helemaal in haar sas met de 360° branding van DimCoppen. Een belangrijk voordeel is namelijk dat we daarmee actief meedenken met hóe de klant het beste geholpen is en dat doet Fabiënne het liefst.

Je kunt Fabiënne ’s nachts wakker maken om naar het vliegveld te gaan. Op de bucketlist voor de korte termijn staan nog Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Zuid-Afrika. Dus: ben jij ondernemer in een van deze landen en loop jij met een marketing- of communicatievraagstuk én ben jij bereid om Fabiënnes droom waar te maken? Niet lang hellen, Fabienne bellen op 088 0072 800!

Contact met Fabiënne?
Fabiënne Stoffels