Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Frank Jongen

Senior Online Marketeer - 'The fast and the Kirchröadsjer'

Is it a bird? is it a plane? Noo! It’s Frank! Frank gaat snel. Hij praat snel, hij drinkt snel koffie (gemiddeld zo’n tien koppen per dag) en hij rijdt snel auto. Hij regelt ook snel dingen, maar wel zorgvuldig. Frank is de man die projecten managet, met name gericht op online marketing.

Hij weet alles van de diepe krochten van het internet en is fervent fanaticus op het gebied van gadgets en nieuwe technologieën en veranderingen. Want het internet, zo zegt Frank, is de plek waar je alles wat je maar wilt weten kunt vinden. En dat is te gek. En het mooie is dat die paradijselijke plek ook nog een grote vraag-aanbodmarktplaats is waar Frank je het beste stalletje geeft.

In de toekomst gaan personalisatie, mobiele gadgets en connectiviteit nog veel en veel belangrijker worden, aldus Frank. En daar spelen we als marketing en -communicatiebureau op in. Iedere dag opnieuw. En die dag is voor Frank het beste als we met het team, als familie, ervoor zorgen dat projecten en campagnes ontzettend goed lopen. Dat er erkenning is voor verdiensten en dat de dag net zo hard voorbijvliegt als Frank over de snelweg racet.

Frank werkte onder andere mee aan projecten voor
Saris Sif Group Websites
Contact met Frank?
Frank Jongen