Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Guy Borghouts

Creative & Strategy director - 'Dedication Dude'

Spannend en toch eenvoudig? Die twee gaan hand in hand bij Guy. Als creative director vertelt hij de heldere boodschap van je merk in een pakkend concept, met een scherp oog voor creativiteit en resultaat.

Met toewijding en open blik pakt hij iedere opdracht aan en stopt hij niet tot het niveau dat hij voor ogen heeft, is bereikt. Dat wordt gecombineerd met Guys eigenzinnigheid en doeltreffendheid waarmee iedere campagne en ieder concept raak is. Het mooiste aan het vak is voor Guy de vrijheid die hij heeft om een invalshoek te ontdekken. Ontdekken: want vanuit de DimCoppen 360°branding-filosofie is het voor Guy geen kwestie van kiezen, maar een kwestie van ontrafelen en doorgronden. Zowel bij positionering als bij de creatieve vertaling zoals de ontwikkeling van een nieuwe corporate identity.

Het Limburgse indirecte en om-de-hete-brei-gedraai is niet aan Guy besteed. Hij is direct en staat voor zijn mening terwijl hij de ruimte creëert waarin een samenwerking echt tot bloei komt. De enige hete brei die Guy draait zijn de Italiaanse pizza’s die hij in zijn eigen authentieke pizza-oven bereidt. Zijn favoriete pizza? Als het maar eenvoudig en spannend is.