Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Iris van Roij

Designer - 'Beyoncé of Illustrations'

Iedere dag ziet Iris als een nieuwe dag om te leren. DimCoppen is rijk aan ervaring en daar plukt ze graag de vruchten van. Iris geniet van de afwisseling tussen de uiteenlopende opdrachten. Het mooie aan het vak is voor Iris dat ze ideeën visueel maakt. Waar ze als klein meisje altijd al knutselde en met Lego de mooiste creaties maakte, doet ze dat nu met beelden.

Als designer en dtp’er wisselt ze namelijk de hele dag door tussen grafische vormgevingspracht en het maken van zinderende illustraties. Zo gebruikt ze haar ongebonden creativiteit op talloze manieren.

Iris ziet de 360° visie op de werkvloer terugkomen in alle uiteenlopende disciplines. Door al die ervaringen en de verschillende vakgebieden die hier huizen, haalt ze veel inspiratie uit de visie van anderen vanuit hun vakgebied. Net zoals wij dat bij Iris doen.

Als Iris tijdens het schetsen en designen een turbovibe nodig heeft, doet ze haar oortjes in en laat ze zich door de godenstem van Queen Beyoncé in de flow brengen. Iris ziet ook nog wat verbetering bij DimCoppen: graag zou ze het team willen aanvullen met een knuffelbare office dog.

Wil je Iris blij verassen? Breng haar dan een kop thee en een stuk aardbeienvlaai.