Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Lars Alleleijn

Developer - 'The Living Soundmachine'

Zeg je living soundmachine, dan zeg je Lars. Als code en design volledig samengaan, hoor je zijn beatboxen door de studio galmen.

De 360° branding van DimCoppen sluit naadloos aan bij Lars’ brede interesse. Die liggen tussen website- en webshopontwikkeling tot 3D-apps met een mix van UI/UX-design en veel daarbuiten. Zoals basgitaar spelen in een jazz/funk-jamsessie en het filosoferen over de zin of onzin van het bestaan van sliders.

Aan het einde van de werkdag wil Lars dat hij samen met zijn collega’s een stap verder is dan de dag ervoor. Of dat nu op projectbasis is of voor het bureau zelf. Hij heeft in korte tijd veel ervaring opgedaan binnen een breed scala aan bedrijven en projecttypes. Daardoor weet deze developer veel van veel dingen. Hij haalt zijn uitdaging en inspiratie uit het vertalen van technisch gecompliceerde vraagstukken naar gebruiksvriendelijk en esthetische oplossingen. Ofwel: Lars laat rauwe techniek er als bloemetjes uitzien.

Als een project wat meer vuur kan gebruiken, drinkt Lars een blik Monster met een rietje en zet hij zijn favoriete band Vulfpeck van dit moment op. Gegarandeerd een resultaat waar je u tegen zegt.

Contact met Lars?
Lars Alleleijn