Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Maurice van Roy

Designer - 'The craftsman'

Voel je die liefde? Dat is Maurice zijn ‘goesting’ voor grafisch werk. Goesting omdat hij altijd naar Studio Brussel luistert en we derhalve precies op de hoogte zijn van de files op de Belgische wegen. ‘Grafisch werk’ omdat in een wereld vol codes, snelheid en online marketing zijn voorliefde vooral blijft uitgaan naar tastbare, goed ontworpen producten.

Maurice begon als illustrator en grafisch ontwerper. Door de jaren heen heeft hij zichzelf ook ruimtelijke design helemaal eigen gemaakt. Hij is dan ook als een vis in het water in de combinatie van grafisch en interieurvormgeving. Daarbij kun je denken aan showrooms, bezoekerscentra, beursstands tot en met meubeldesign. Op en top allround dus.

Maurice luistert naar wat de opdrachtgever wil vertellen en gaat op zoek naar de beste manier om dat verhaal te vertellen. Feiten en gevoel komen dan helemaal samen. Maurice zijn werk in het echt beleven? Neem dan eens een kijkje bij Bezoekerscentrum Maasduinen of Bezoekerscentrum de Oude Pastorie die hij beide compleet ontworpen heeft. Daar kun je meteen bladeren door het bijzonder mooie Uit en Thuisboek dat Maurice met uiterst vakmanschap heeft ontworpen.

Uitgebalanceerde, strakke en doordachte designs die tot de verbeelding spreken. Maurice is de man die het voor elkaar krijgt.

Maurice werkte onder andere mee aan projecten voor
Werkom Saris Sif Group Servatius Campland
Contact met Maurice?
Maurice van Roy