Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen? Wij helpen ook jou graag!

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Patrick Messmer

Projectmanager - 'The storytelling Adventurer'

Patrick maak je het vrolijkst met complexe dingen. Het liefst: complexe vraagstukken creatief invullen. Op die manier zet hij marketingideeën om naar concrete middelen, zowel in 2d als in 3d. Het leuke aan 3d en ruimtelijke projecten vindt Patrick – je raadt het misschien al – dat het complex is.

Door een goede boodschap nog beter te verpakken, kun je mensen écht raken, aldus Patrick. En hij doet er dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Als doorgewinterde projectmanager is hij bovendien een inhoudelijk betrokken voorman die zijn collega’s ideeën en richting geeft.


Voor Patrick is innovatie geen luxe maar een noodzaak. Het is vooruit met de geit en anders is het achteruitgang. Dat zie je ook terug in zijn brede interesse van het vliegen met cameradrones (wat hij al deed voordat het cool was) tot het verkennen van de wereld (wat hij ook al deed voordat het cool was). Die brede interesse komt goed van pas bij DimCoppen waar 360° Branding de toon voert en we werkzaam zijn in praktisch iedere sector.

Patrick vertelt graag en goed over de avonturen die hij meemaakt. Wees overigens gerust als hij een grapje maakt dat je niet begrijpt. Dat doen wij meestal ook niet.

Patrick werkte onder andere mee aan projecten voor
Sif Group Kalfire
Contact met Patrick?
Patrick Messmer