Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Pim van de Wiel

Business & Strategy director | partner - 'Alles komt goed'

Pim lacht vrijwel altijd. Dat is op zich wel logisch als je je bedenkt waar hij doorgaans mee bezig is: gerenommeerde merken ondersteunen op marketing- en communicatiegebied en hen als organisatie naar een hoger niveau tillen. Iets mooiers bestaat er bijna niet – behalve lasagne eten in het holst van de nacht dan misschien.

Denk je aan Pim, dan denk je ook meteen aan de sterke visie die hij heeft en de weergaloze, inspirerende kansen die hij voor ondernemers ziet. Pim weet wanten van communicatie én ondernemen. Hij zette in het verleden een aantal succesvolle, spraakmakende communicatiebedrijven op. Een gratis tip van Pim: vandaag de dag is het voor een onderneming steeds belangrijker om een goede positionering en een sterke strategie te hebben. Het wordt namelijk steeds lastiger doelgroepen binnen te halen én te behouden. Even belangrijk als de positionering is de creatieve vertaling daarvan. Dan wordt aansluiting vinden een stuk makkelijker.

Wat je verder nog over Pim moet weten? Pim denkt groot. Heel groot. Groot in ideeën en groot in ondernemingskansen. Ook Pim’s big smile zien en tegelijkertijd een inspirerend kickstart gesprek met hem hebben over je ondernemingskansen? Laat je horen via 06 – 55 82 24 28.

Pim werkte onder andere mee aan projecten voor
Maastricht University Sif Group
Contact met Pim?
Pim van de Wiel