Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Sandro Gelissen

Developer | UX designer - 'Sandro ‘(H)app(y) Development'

Sandro is altijd vrolijk. Wanneer je iemand hoort lachen, is het Sandro. Hij zou pas écht uit zijn dak gaan als DimCoppen een voetbaltafel aanschaft. Sandro is namelijk fanatiek tafelvoetballer. Dat hoor je niet vaak. Het 360 graden draaien van de houten poppetjes op het veld, staat één op één met 360 graden branding. Samen maken we het verschil. En scoren we doelpunten.

Als kersverse developer baant Sandro zich een weg door zowel front-end als back-end en is hij continue bezig met dat wat hij het liefste doet: websites bouwen. From scratch. Zich vastbijten in projecten die júíst veel aandacht en liefde vragen. Net zoals die elf houten poppetjes op dat groene veld. En als je hem inmiddels denkt te kennen en vraagt wat hij als kind graag wilde worden, dan zou je natúúrlijk zeggen profvoetballer. Niks is minder waar: Sandro had ooit ambities om wetenschapper aan de deeltjesversneller in Genève te worden.

Wat dat precies inhoudt, kun je het beste aan Sandro vragen. Dan zal hij je waarschijnlijk eerst aan het lachen maken, waarna je een ijzersterke en doordachte website op je blad krijgt. Goal!

Sandro werkte onder andere mee aan projecten voor
Kalfire Campland
Contact met Sandro?
Sandro Gelissen