Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Saskia Willems

Office manager - 'The flying Joie de Vivre'

Saskia is dol op cijfers. Omdat ze zo lekker zwart-wit zijn en omdat ze goed zijn of slecht. Bij cijfers zijn er geen mitsen en maren. En wat is het een verademing dat Saskia daar gelukkig van wordt, want van het idee van netelige cijfers alleen al krijgen de meesten van ons kwellende nachtmerries.

Mega-ingewikkeld uitpluiswerk is voor Saskia een paradijs op aarde. In tegenstelling tot wat *iedereen* denkt, heeft Saskia in haar werk overigens heel veel te maken met andere mensen. Dat is maar goed ook, want ze is echt een mensenmens.

Voor saai en suf, energieloos en duf ben je bij Saskia aan het verkeerde adres. Een van de belangrijkste redenen om bij DimCoppen te werken is voor Saskia dan ook de humor en de bruisende energie van haar creatieve collega’s. Voor diezelfde collega’s is Saskia zelf ook leven in de brouwerij en is zij degene waar je alles bij kwijt kunt en aan wie je alles kunt vragen. Ook vragen die je liever niet wilt dat anderen horen, zoals in welk vak van het koffiezetapparaat je ook alweer het water met gieten.

Contact met Saskia?
Saskia Willems