Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Oeh la la, dat werkt makkelijk!

Kennisdeling

Als je een website bouwt, moet er een plek zijn waar je je inhoud opslaat en beheert. Het liefst makkelijk. En overzichtelijk. Hoe werkt dat en waarom gebruiken we bij DimCoppen het zogenaamde Craft CMS? Hou je vast voor een dol-technische rit.

Deel dit op:

C’est la craft

Craft CMS is een systeem waarmee je als gebruiker de content van je website op een makkelijke manier kunt beheren. Content is de inhoud van je website zoals tekst en afbeeldingen, maar ook filmpjes, invulformulieren en tabellen. Andere bekende content managementsystemen (CMS) zijn bijvoorbeeld WordPress, Drupal en Joomla. Bij DimCoppen gebruiken we dus Craft. Waarom?

Content first

Zeg je eenvoud en flexibiliteit, dan zeg je Craft. Met live-previews en een responsive en intuïtief gebruikerspanel werkt het systeem bijna als een tweede huid. Content staat bij Craft centraal. Dat sluit precies aan bij onze visie bij DimCoppen. Content first. Het is het belangrijkste van je online aanwezigheid. De rest, zoals SEO (zoekwoordenoptimalisatie) moet daarop aansluiten. Door het werken met de content matrix in Craft, zet je op een hele makkelijke manier een overzichtelijk en flexibele website neer. Dat is makkelijk voor jou én voor de bezoekers voor je website. Zelf kleine aanpassingen doen is makkelijk en je hoeft niet voor iedere scheet ‘de webbouwer’ te bellen. Je mag ons natuurlijk wel altijd bellen. Dat vinden we leuk.

Wil je weten hoe het traject van de vernieuwing van je website er voor jouw organisatie uitziet?