Wil je een nieuwe website of app maken?

Neem dan contact met ons op.

Webdevelopment

Code kloppen kan logisch zijn

Iedereen kan een website maken. Hup, zoekmachine in en met een paar leuke tools heb je binnen een paar minuten een website online. Niks mis mee. Al is er een verschil tussen een 'normale' website en een waardevolle website. Met die laatste categorie helpen wij je graag. Wij vinden een website immers veel te belangrijk om binnen een paar minuten online te plaatsen in een standaard-template. Een waardevolle website past bij jou en je organisatie.

Wat je website kan

Ze zeggen dat je website je online visitekaartje is, maar volgens ons gaat dat veel verder. Je website moet uitdragen wie je bent en waar je voor staat. En dat komt terug in het design, in hoe de website werkt (user experience) en in de content. In principe in alles wat je doet. Het moet passen bij je merkpositionering en dat gaat verder dan een leuk design.

Wij ontwikkelen websites die vriendelijk zijn voor zoekmachines (SEO-optimalisatie): je wilt immers wel gevonden worden door jouw (potentiële) klanten. Natuurlijk zorgen we ook op alle devices, of dat nu de computer, smartphone of tablet is, voor de beste gebruikerservaring. Standaard zorgen wij voor een responsive website. Hebben wij de website gebouwd, dan leggen we je graag uit hoe je zelf je website kunt beheren en up-to-date kunt houden.

Ook voor app development

We kijken altijd naar de behoeften van je klanten. Welke mobiele functies vinden zij zinvol? Wat hebben ze nodig en waarmee kun je hen verder helpen? Zijn zij gebaat bij enkel een responsive website? Of wil je je klanten één of meerdere duidelijke functies aanbieden? Dan is een app wellicht de juiste oplossing. Het werkt snel en intuïtief. Geheel aangepast aan wat jouw klanten nodig hebben.

I Stock 491615040

Heb jij je lefspieren getraind?

Dan is een Growth Driven Design misschien wat voor jouw organisatie. Het is een proces waarbij steeds delen van je website worden aangepast op basis van behoeften en statistieken. Zo wordt je website te allen tijde geoptimaliseerd en is hij dus altijd up-to-date. Door de beperkte opstartkosten en kostenspreiding is dit ook financieel een interessante optie.

Mogen wij aan de slag met een website?

Laat het ons weten!