Wil je een nieuwe website of app maken?

Neem dan contact met ons op.

Webdevelopment

Code kloppen kan logisch zijn

Iedereen kan een website maken. Hup, zoekmachine in en met een paar leuke tools heb je binnen een paar minuten een website online. Niks mis mee. Al zijn er natuurlijk websites en waardevolle websites. In die laatste categorie helpen wij je graag. Want wij vinden een website veel te belangrijk om binnen een paar minuten een willekeurige template online te gooien. Het moet bij je passen.

Wat je website kan

Ze zeggen dat je website je online visitekaartje is, maar volgens ons gaat dat veel verder. Je website moet uitdragen wie je bent en waar je voor staat in het design, in hoe het werkt (user experience), in de content die erop staat. In principe in alles wat je doet. Het moet passen bij je merkpositionering en dat gaat verder dan een leuk design.

Wij ontwikkelen websites die vriendelijk zijn voor je gebruikers en voor de zoekmachines (SEO-optimalisatie): je wilt immers wel gevonden worden door die gebruikers. Natuurlijk zorgen we ook op alle devices, of dat nu de computer, smartphone of tablet is, voor de beste gebruikerservaring. Standaard zorgen wij voor een responsive website. Hebben wij de website gebouwd, dan leggen we je graag uit hoe je zelf je website kunt beheren en up-to-date kunt houden.

Ook voor app development

We kijken altijd naar wat handig is voor je klanten. Welke mobiele functies vinden zij zinvol? Wat hebben ze echt nodig? Waardoor kun je hen echt verder helpen? Zijn zij beter gebaat bij enkel een responsive website of hebben ze misschien een app nodig? Dat is bijvoorbeeld zoals je je klanten via mobiel één duidelijke functie wilt aanbieden. Dan is een app echt een oplossing. Het werkt snel en intuïtief.

I Stock 491615040

Heb jij je lefspieren getraind?

Dan is een website-traject binnen Growth Driven Design misschien wat voor jouw organisatie. Het is een proces waarbij steeds delen van je website worden aangepast op basis van behoeften en statistieken. Zo wordt je website te allen tijde geoptimaliseerd en is hij dus altijd helemaal bij de tijd. Door de beperkte opstartkosten en kostenspreiding is dit ook financieel een interessante optie.

Mogen wij aan de slag met een website?

Laat het ons weten!