Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Design

Als ’t maar mooi is

Design is alles. Design versterkt de functionaliteit van je producten en het versterkt je boodschap. En design vind je overal waar je kijkt. In hoe je verpakkingen eruitzien (packaging design), je website, je huisstijl, interieurs voor bezoekerscentra, showrooms en beursstands (ruimtelijk design). Met een goed design val je op en daarmee versterk je je merk en je band met je doelgroep. Die onvergetelijke indruk, die maak je maar een keer.

Verpakking, ik kies jou

Design is niet altijd alleen maar mooi. Aan alles wat we bij DimCoppen ontwerpen, ligt een gefundeerde positionering ten grondslag. Het design moet uitstralen wie je bent en waar je voor staat. Je design is ook hetgeen je merk onderscheidt als de klant bijvoorbeeld tussen twee verpakkingen moet kiezen.

In de onlinewereld is design van net zo’n groot belang. Net zoals offline, wordt er ook online bij bijvoorbeeld het design van je website of je app verder gekeken dan de esthetiek. Het is bepalend voor de gebruikservaring (user experience) van je potentiële klanten, de geloofwaardigheid en dus de conversie van je website. Of dat nu op een desktop, smartphone of tablet is. Het is een belangrijke reden om wel of niet op een website te blijven.

De ruimte in

Datzelfde geldt voor ruimtelijk design, packaging design en bijvoorbeeld instore promotion. Daarbij kijken we graag verder dan kortingsacties, speciale displays of productdemonstraties. Verder dan het snelle scoren. Op de lange termijn heeft een goed doordachte, én perfect uitgevoerde instore promotie namelijk effect op merkloyaliteit, kwaliteitsbeleving en merkbekendheid. Zo kopen klanten niet alleen nu je product omdat het bijvoorbeeld in de aanbieding is, maar kopen ze het voor de prijs die het waard is hun hele leven lang.

D67368eef8c258a69a9f443f8cad9b2005446458

Ik weet genoeg.

Wanneer kunnen we beginnen?