Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Design

Meer dan 'als het maar mooi is'

Design is alles. Een goed design geeft je producten meer kracht en het versterkt je boodschap. Je ziet het overal om je heen: in hoe verpakkingen eruitzien (packaging design), websites, huisstijl, interieurs voor bezoekerscentra, showrooms en beursstands (ruimtelijk design). Met een goed design val je op en daarmee versterk je je merk en je band met je doelgroep. Die onvergetelijke indruk, die maak je maar een keer.

Een goed design is nooit 'alleen maar' mooi. Aan alles wat we bij DimCoppen ontwerpen, ligt een gefundeerde positionering ten grondslag. Het design moet uitstralen wie je bent en waar je voor staat. Je design is ook wat jouw merk onderscheidt als de klant bijvoorbeeld tussen twee verpakkingen moet kiezen.

In de online-wereld is een goed design net zo belangrijk. Net zoals offline, wordt er ook online bij het design van je website of je app verder gekeken dan de alleen het uiterlijk. Een goed design bepaalt voor een groot deel de gebruikservaring (user experience) van je potentiële klanten, en daarmee ook deels de conversieratio van je website. Of dat nu op een desktop, smartphone of tablet is.

De ruimte in

Datzelfde geldt voor ruimtelijk design, packaging design en bijvoorbeeld instore promotion. Daarbij kijken we graag verder dan kortingsacties, speciale displays of productdemonstraties. Verder dan het snelle scoren. Op de lange termijn heeft een goed doordachte, én perfect uitgevoerde, instore promotie namelijk effect op merkloyaliteit, kwaliteitsbeleving en merkbekendheid. Zo zullen klanten altijd jouw product kopen, niet alleen omdat het in de aanbieding is.

D67368eef8c258a69a9f443f8cad9b2005446458

Ik weet genoeg.

Wanneer kunnen we beginnen?