Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Over

Wij zijn DimCoppen

Wij zijn merkarchitecten en merkregisseurs. We staan aan het roer van unieke inzichten en oorspronkelijke ideeën. De authentieke verhalen die in jouw organisatie schuilen, halen we naar boven en vertellen we via effectieve contentcreatie die hoofd en hart raakt. We bouwen methodisch, meetbaar en merkbaar aan jouw merk. Onze belofte aan jou: Creating Better Business.

We geloven dat je merk bouwen én je merk activeren van doorslaggevend belang zijn voor een succesvolle organisatie. Dat onze ongebonden creativiteit en ons tomeloos inlevingsvermogen, naast duidelijke data, samen met jou het verschil maken. Daarvoor maken we gebruik van onze unieke BrandMaster methodiek, die we samen met Universiteit Utrecht ontwikkeld hebben.

Een flexibele methode die alle aspecten van 360° branding van je merk, individueel en als geheel, aanspreekt. Ieder vraagstuk is uniek en wij geven altijd antwoord met een maatwerkoplossing.

Van merkpositionering tot contentcreatie, van drukwerkbegeleiding tot marketing automation en alles wat daar binnen of buiten ligt. Wij benaderen ieder contactmoment tussen jou en je (potentiële) klanten in zijn geheel. Met verbeeldingskracht en daadkracht bouwen en activeren we ook jouw merk.

DimCoppen. 360° Branding.

Zij gingen je voor

Sif
Sofine los
Gemeente roermond
Emax
Gildeopleidingen
Wml