Direct marketing

Direct marketing: ga de dialoog aan

Eén op één in dialoog met uw klant? Dat kan met direct marketing. Daarmee benadert u uw klant rechtstreeks met een persoonlijke boodschap. Zo behaalt u direct meetbaar resultaat en werkt u tegelijk aan een langdurige relatie.

Direct marketing

Aanzetten tot actie

Waar veel vormen van marketingcommunicatie zich richten op doelgroepen of doelgroepsegmenten, wendt direct marketing zich rechtsreeks tot de individuele klant of prospect. Niet om zomaar even bij te praten, maar om aan te zetten tot actie. Een webpagina te bezoeken, een telefoonnummer te bellen of natuurlijk een aankoop te doen. Die meetbare respons maakt de effectiviteit van uw marketing-campagne volledig inzichtelijk. We monitoren de complete customer journey met marketing automation software. 

Ontketen de kracht van uw database

Direct marketing wordt vaak ingezet om snel een nauw omschreven korte termijn-resultaat te realiseren zoals acquisitie. Maar databasemarketing biedt ook de mogelijkheid de personalisering van uw boodschap verder te laten gaan dan de NAW-gegevens. Met marketing automation software maken we slim gebruik van data die u over uw klanten heeft verzameld. Zeker in combinatie met social media wordt uw direct marketing daadwerkelijk een dialoog. Zo werkt u effectief aan een wederzijds voordelige relatie met uw klanten.

Haal maximaal resultaat uit uw direct marketing 

DimCoppen Communications ondersteunt u om maximaal resultaat te bereiken met uw direct marketing-inspanningen. Van het verzamelen en selecteren van doelgroepinformatie, tot het creëren en inzetten van overtuigende middelen zoals direct mail, e-mail campagnes en e-nieuwsbrieven. En van ondersteunende landingspagina's en social media-kanalen tot de afhandeling van de respons. Uiteraard monitoren we graag de resultaten van uw campagne voor u, en houden we u op de hoogte via overzichtelijke rapportages.

Neem contact op