Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Steffie Verbeek

Adviseur en manager online marketing

Steffie houdt van chaos. Van chaos en van structuur tegelijk. Bij DimCoppen geniet ze van de diversiteit aan opdrachten en klanten. En van alle oproer die daarmee gepaard gaat.

Van de online marketing kent Steffie niet alleen de main roads maar ook alle rustige tussenpaadjes. Net als in Disneyland. Inmiddels is Steffie namelijk maar liefst zestien (zestien!) keer naar Disneyland Parijs geweest and we’re still counting. En man, man, man wat geniet ze daar enorm van.

Dat betoverende gevoel dat ze van pretparken krijgt is gewoonweg verslavend. Alsof er niks anders op de wereld is, geen gedachten aan thuis, aan werk of aan wat dan ook, maar er gewoon zijn. En het mooie is: iedereen die er is, is blij.

Overigens krijgt Steffie haar thrill niet alleen van thrillerrides maar ook van thrillers. Of welke boeken dan ook. Als fervent lezer duikt ze in ieder boek dat ze in handen krijgt. Hardcopy, softcopy of e-copy; het maakt niet uit. Zolang er maar een goed verhaal inzit.

Dus heb jij nog een goede boekentip. Of wil jij iets weten over pretparken? Of over online marketing? Steffie hoort graag van je.

Contact met Steffie?
Steffie Verbeek