Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Jorg Kuijl

Creative director

Zoek je een designer met een goed stel hersenen? Dan kom je al snel bij Jorg uit. Creatief opgeleid, maar door zijn ervaring in packaging design en campagnes al snel geïnteresseerd geraakt in de beweegredenen achter het design. Waarom werkt het ene design wel en het andere niet? Jorg zoekt graag in woord en beeld voor elke klant naar een unieke, visuele oplossing. Een oplossing die niet zo zeer om de klant draait, maar om de klant van de klant. Daar doe je het uiteindelijk voor.

Jorg is al van jongs af aan geïnteresseerd in het creatieve vak. Als kind sjouwde hij alle stripbeurzen in Nederland af, op zoek naar bijzondere stripalbums. In Amerikaanse comics viel zijn oog al snel op graffiti. Als gevolg daarvan ging hij zijn naam overal zo groot en kleurrijk mogelijk achterlaten. Een graffiti artiest was geboren. Hij reisde heel Europa af en exposeerde met zijn eigen werk in musea en verschillende galeries.

Jorg speelt niet alleen met woord en beeld. In het weekend en tijdens vakanties reist hij graag met de racefiets of staat hij in de bergen met zijn snowboard. Het liefste op een plek waar weinig mensen zijn geweest. Altijd op ontdekkingsreis.