BrandSchool Breakfast. Thema: Het fundament voor klantbeleving

Wil jij een inspirerende start van de dag met een goed ontbijt, de nieuwste communicatietrends en waardevolle netwerkmogelijkheden? Noteer dan 13 december (Eindhoven) in je agenda.

Het fundament voor klantbeleving

Al meer dan 50 jaar zetten we merken in de markt. Daardoor is er in onze organisatie veel kennis en expertise opgebouwd op het gebied van marketing, communicatie, online en design. We delen die kennis met u en we gaan graag het gesprek met u aan. Inspireren, kennis delen en netwerken. Dat is BrandSchool, de plek waar merken sterker worden.

Na eerdere succesvolle edities is het bijna tijd voor BrandSchool Breakfast #4. In deze BrandSchool Breakfast word jij onder het genot van een lekker ontbijtje bijgepraat door onze experts en ervaringsdeskundigen over UX-design en het belang van persona's voor jouw content en website.

UX-expert Oscar Smeulders neemt je mee in de basis van UX met direct toepasbare tips. Pim van de Wiel en Gerda van Galen van ons online team laten zien waarom persona’s belangrijk zijn voor een succesvolle contentstrategie. Sanne Geurts, marketingmanager bij Sif, vertelt hoe persona’s en UX succesvol bij Sif worden toegepast.

Naast direct toepasbare informatie biedt de BrandSchool Breakfast ook waardevolle netwerkmogelijkheden.

 

Zien we jou 13 december in EindhovenPS. deelname is gratis!

 

Vragen? Neem dan contact op met Nick Vaasen: [email protected] of 088 0072800

 

 

 

 

Praktische info

SX-Gebouw Eindhoven
Torenallee 3 
5617 BA Eindhoven 
Donderdag 13 december 2018
7.30-10.00 uur

Reserveer je plek aan de ontbijttafel