BrandSchool Breakfast

Reserveer jouw plek aan onze ontbijttafel op 10 september of 19 september!

BrandSchool Breakfast #6: Employer Branding

Verander je werknemers
in fans

Stel je voor: bij een openstaande vacature krijg je veel reacties van kwalitatief hoge kandidaten. Medewerkers vinden het geweldig om bij jou te werken. En dat niet alleen: tegelijkertijd verbetert de kwaliteit van je dienstverlening. Klinkt goed toch? Dat kan employer branding doen voor jouw organisatie.

Reserveer je plek aan de ontbijttafel op donderdag 7 oktober om 08.00 uur in de ECI Cultuurfabriek in Roermond en ontdek alles over employer branding.

Yes, pers die jus d’orange voor mij

Terwijl jij geniet van een heerlijk, gratis, ontbijtje vertellen onze experts alles over employer branding, waarom dit voor iedere organisatie onmisbaar is en hoe je employer branding inzet in je eigen organisatie.

Want een sterk merk bouwen en een merk laten leven, daar zijn de juiste mensen op de juiste plek voor nodig. Maar, hoe zorg je ervoor dat die werknemers aan boord komen en blijven? Daar komt employer branding bij van pas: zorgen dat jij de voorkeurspositie hebt als werkgever.

Ook gaan we het hebben over hoe je medewerkers de juiste merkbeleving uitstralen, waarom dat essentieel is en welke rol jij hierin hebt.

01 BSB Dim Coppen Merkpositionering

Deze sprekers gaan jou inspireren

Loek single DSC 4267 rond

Loek Gussenhoven (Managing & Strategy Director, DimCoppen)

Loek heeft ruim twintig jaar ervaring als ondernemer. In die tijd heeft hij tal van organisaties geholpen bij hun employer branding. Het resultaat is een aanpak die de tand des tijds doorstaat en constant voor gemotiveerde medewerkers zorgt.

Lees meer over Loek

Wieleke Clercx (Teamcoach & Copywriter, DimCoppen)

Wieleke is gecertificeerd coach en specialist op het gebied van merken en teams. Ze brengt jouw merk als gedachtegoed in de hoofden van je medewerkers en zorgt dat je medewerkers het bijbehorende gedrag zelf naar boven halen.

Lees meer over Wieleke
Wieleke nieuw single rond

Reserveer jouw plek aan onze ontbijttafel

Is er iets wat je specifiek wilt weten over Employer Branding? Laat het hierboven achter.

Praktische informatie

Reserveren is verplicht, de toegang is gratis.Donderdag 7 oktober 2021

8.00-10.30 uur

ECI Cultuurfabriek Roermond
ECI 13
6041 KW Roermond

Je ontbijt staat voor je klaar in de Mr. Sammi Bistrobar.DSC 6800

Koffie, thee, jus d'orange?

Ik wil nog iets weten.