Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Wieleke Clercx

Content & Concepting | Teamcoach

Wieleke is creatief en vindingrijk. Ze heeft een uitzonderlijk empathisch vermogen en luistert als geen ander. Dat in combinatie met het stellen van de juiste vragen zorgt ervoor dat Wieleke ieder mens en team mobiliseert om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Merkversterking voor teams is dan ook haar grootste pijler.

Als gecertificeerd coach en copywriter haalt Wieleke mensen makkelijk uit hun schulp. Een vaardigheid die ook goed van pas komt bij het interviewen voor ijzersterke teksten en het spelen van poker.

De 3 C's van Clercx zijn: Copy, Content & Coaching. Een unieke, bewezen combinatie waarin alle kwaliteiten ingezet worden. Wieleke kenmerkt zich verder door een ongezonde fascinatie voor de Harry Potter-franchise, het bestuderen van literatuurklassiekers en het negeren van het onkruid in de tuin.

Wieleke zoekt graag de ruimte op om te innoveren en denkt conceptueel. Haar ideeën onderscheiden zich door originaliteit en verbeeldingskracht en dat voel je in iedere positionering, campagne en elke copy en coaching.