Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Loek Gussenhoven

Strategy director - 'Hello? Can you hear me?'

Loek ademt 360° branding. Voor hem is het het mooiste als hij door een merk sterker te maken het bedrijf waardevoller kan maken. Dat doet hij ook bij DimCoppen zelf. Want hoe zet je je unieke handtekening onder de zee van bureaus in Nederland?

Volgens Loek is het zowel bij DimCoppen als bij andere organisaties van wezenlijk belang om naar de langetermijnstrategie te kijken. Het heeft geen zin om maar op iedere trein te springen die iets sneller gaat. Het oorspronkelijke denken en het scheppende vermogen is wat het verschil maakt. Dát is wat de tand des tijds doorstaat.

Strategieën die niet verloren gaan, dat is dus waar Loek voor gaat. Als managing director is Loek een uitzonderlijke creatief en strategisch marketing- en communicatiegeneralist die in innovatieve businessmodellen, product-/marktcombinaties, merkpositioneringen en marketingstrategieën ontwikkelt. Ook de implementatie van die ontwikkelingen krijgt Loeks speciale aandacht.

Daarbij kun je denken aan verander- en reputatiemanagement en het begeleiden van geïntegreerde communicatieprojecten. Dat doet hij graag samen met deskundige partners die voorstellen op waarde inschatten, in iedere denkbare sector en waar ook ter wereld. Loek makes it work. Bijvoorbeeld als hij midden in een skypecall met Saudi-Arabië zit om de laatste stand van zaken over Sabic te bespreken.

Als Loeks telefoon gaat, hoor je door het hele DimCoppen een echo van een stuk of vijf melodietjes via zijn mobiel, laptop en subwoofers in multidimensionale speakers. Dat klinkt als muziek in onze oren dus schroom vooral niet om Loek te bellen op 06 - 54 30 64 18.

Loek werkte onder andere mee aan projecten voor
Kersten Hulpmiddelen Leef Kind E-max
Contact met Loek?
Loek Gussenhoven