Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Wendy Derix

Project manager - 'Right on Target'

Wendy wilde altijd iets met tekenen doen. Eenmaal op het grafisch lyceum ontdekte ze dat het natekenen van armzalige fruitschalen niet haar beste talent is. En dat ze er ook niet per se goed in is. Waar ze wel heel goed in is, is dtp-werk, vormgeven en – tot ieders grote dankbaarheid – projectmanagement.

Als projectmanager heeft Wendy overal oren en ogen en is ze altijd op de hoogte van de stand van zaken van vrijwel ieder project en ieders planning. Iedereen weet dat ook en als we een probleem hebben en we hulp nodig hebben, kloppen we bij Wendy aan. Zij regelt het. Op het vertrouwen dat we in Wendy hebben, is ze terecht best trots. Wij trouwens ook.

De grote bak veelzijdige kennis die ze hier opdoet en reikt van kranen tot aanhangers en vegan kaasblokjes, neemt Wendy met plezier in haar op. Verder vloekt Wendy als een bootwerker (maar hier meent ze eigenlijk niks van) en is collega Martijn de enige persoon op aarde die haar op de kast gejaagd krijgt. Naast haar werk is Wendy ook een zeer getalenteerd handboogschietster. Op haar werk en in haar vrije tijd is Wendy dus right on target!