Op zoek naar een sparringpartner voor marketing en communicatie? Of wil je de positionering goed onder de loep nemen?

Laat ons weten hoe wij jou mogen helpen!

Martijn in 't Panhuis

Managing director - 'The Connector'

Iedere dag maakt Martijn de koppeling tussen een scala aan verschillende mensen en teams, van crisiscommunicatie, tot eigen personeel en medewerkers, leveranciers, vertegenwoordigers en directeuren van allerlei industrieën en branches. Geen dag is hetzelfde.

Martijn zorgt ervoor dat alle partijen naar hetzelfde doel bewegen terwijl hij er zelf ook waarde aan toevoegt. Hij maakt de schakeling tussen projecten en de juiste DimCoppen-creatievelingen, mensen en producten, kansen en mogelijkheden.

Naast de inspiratie die Martijn haalt uit het DimCoppenteam en wat het team maakt en bereikt, is ook Bruce Springsteen een grote inspirator voor hem. Als echte Bruce Brother kijkt Martijn enorm op tegen de manier waarop Springsteen uit een verwaarloosde familie kwam, zichzelf gitaar leerde spelen en zichzelf vervolgens volledig doorontwikkeld heeft tot grootheid in de muziekindustrie. Daarbovenop komt dat hij ondanks zijn jeugd en de depressies die hij daaraan heeft overgehouden, voortdurend in beweging blijft en – het allerbelangrijkste – voortdurend de connectie blijft maken met zijn doelgroep. Al sta je bij een optreden met 40.000 anderen; het voelt nog steeds alsof hij helemaal alleen voor jou speelt. Overigens heeft Martijn hem eens backstage ontmoet. Springsteen is nog steeds van slag.

De feiten op een rijtje: Martijn is marketingstrateeg en branding- en communicatiespecialist in hart en nieren en eersteklas accountmanager. Hij weet als geen ander hoe je merken activeert en hij geniet van het halen van commerciële resultaten voor klanten. Wil jij verbinding maken met Martijn? Geef hem een belletje op 06 – 22 42 19 53.